PROJEKTI-INSINÖÖRI, TAMPEREEN VERA

Tampere kasvaa, tiivistyy ja sähköistyy – ja valoa kaupungin sykkeeseen tuo Tampereen Vera. Tampereen Vera Oy on palveluyhtiö, jonka liiketoiminnan ydin on sähkö- ja ulkovalaistusverkkojen sekä liikenteenhallintajärjestelmien rakentaminen ja kunnossapito sekä energianmittauspalvelut. Toimimme pääasiassa Pirkanmaalla, mutta projektitoimintaa meillä on koko Suomessa. Liikevaihtomme on 19,2 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on noin 100 sähköalan huippuammattilaista. Tampereen Vera Oy on osa Tampereen Sähkölaitos -konsernia. Työntekijöillemme tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä energia-alan kehityksen kärjessä. Voit tutustua meihin tarkemmin www.tampereenvera.fi.


Haemme nyt Infrapalvelut -yksikköömme 

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ 

Tehtävässä sijoitut ulkovalaistusverkkojen ja liikenteenhallintajärjestelmien rakentamista ja kunnossapitoa tuottavaan liiketoimintayksikköön. Työstäsi iso osa painottuu aluksi ulkovalaistusverkkojen palvelualueelle, mutta työn painopiste voi muuttua palveluiden kysynnän vaihtelusta tai kehittämistarpeiden muuttuessa. Tuet tiimipäälliköitä palveluiden tuottamisessa ja rakentamisprojektien läpiviennissä ja mahdollistat omalla toiminnallasi liiketoimintayksikön tavoitteiden toteutumisen. Tehtäviisi kuuluu muun muassa tarjouslaskentaa, verkkotietojärjestelmän päivitystä, asiakirjojen luomista, dokumentointia ja lupien hakua sekä työmaatarkastuskäyntejä. Lisäksi osallistut projektien valmisteluun ja loppudokumentointiin sekä töiden ohjaamiseen. Työskentelet asiakas- ja alihankintaverkoston rajapinnassa yhdessä tiimipäälliköiden kanssa. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvia insinööriopintoja (esim. sähkövoimatekniikka / sähkötekniikka) ja B-ajokorttia. Voit olla vastavalmistunut tai opintojen loppuvaiheessa - mahdollinen aloittaminen osa-aikaisena opintoihin sovittaen on neuvoteltavissa. Erinomaiset tietotekniset valmiudet ja kokemus verkkotietojärjestelmien käytöstä edesauttavat tehtävässä onnistumista.  Eduksesi laskemme myös mahdollisen kokemuksen sähköinfran rakentamis-/projektitehtävistä, kokemusta tärkeämpää on oppimishalu- ja kyky. Arvostamme ennakkoluulottomuuttasi ja hyviä vuorovaikutustaitoja sisäisten sidosryhmien ja ulkoisten asiakkaiden kanssa.  

Pääset osaksi kannustavaa ja osaavaa työyhteisöä, jossa loistavien työkavereiden lisäksi sinua odottaa monipuoliset tehtävät ja hyvät työskentelyolosuhteet. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Työpaikan rento ilmapiiri, oman osaamisen kasvattaminen ja uuden oppiminen saavat sinut viihtymään meillä varmasti! Työsuhde-etuina tarjoamme lounasedun, Smartumin virkistäytymisrahaa, urheilukerhon harrastuksineen, kattavat työterveyshuollon palvelut sekä liukuvan ja joustavan työajan. 

Voit aloittaa tehtävässä opiskeluihisi sovitellen alkuvuodesta.  

Kiinnostuitko? 

Hae tehtävää 7.12 mennessä oheisen linkin kautta.

Halutessasi kuulla tarkemmin tehtävästä tai työyhteisöstä, soittele yksikönpäällikkö Tero Hongellille, puh. 040 6316241. Hakuprosessista voit kysyä lisätietoja HR:n Terhi Ruutiselta, puh. 040 1454606. Jos et juuri tavoita meitä, jätäthän viestillä yhteydenottopyynnön.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 

Hakuaika alkaa: 18.11.2022 09:00Hakuaika päättyy: 07.12.2022 23:59

Jaa ilmoitus