Avoin hakemus

Tampereen Sähkölaitos -konserni on vahva alueellinen, 130-vuotias energia-alan toimija, jonka omistaa Tampereen kaupunki. Konsernissamme työskentelee 360 henkilöä ja liikevaihtomme on 270 milj. euroa. Suurena energiayhtiönä vaikutamme toiminnallamme päivittäin yli 200 000 ihmisen arkeen ja hyvinvointiin. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä energia-alan kehityksen kärjessä.

Työnantajana Tampereen Sähkölaitos on samanlainen kuin se on asiakkailleenkin: luotettava ja paikallinen. Kannamme vastuumme niin ihmisistä, ympäristöstä kuin taloudestakin. Osaava ja motivoitunut henkilöstö on tärkein voimavaramme tulevaisuuden menestystä rakentaessamme.Meillä pääset kasvattamaan osaamistasi yhdistämällä aiemman kokemuksesi energia-alan muuttuvaan toimintaympäristöön edistyksellisen ja kehitysmyönteisen työnantajan riveissä. Lue lisää tarjoamistamme henkilöstöeduista osoitteessa https://www.sahkolaitos.fi/footer-sivut/toihin/vastuullinen-tyonantaja/.

Kiitos, kun kiinnostuit meistä työnantajana! Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole avoinna toiveidesi työpaikkaa, voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Jos meille myöhemmin aukeaa sinua inspiroiva työpaikka, toivomme sinun vielä erikseen hakevan kyseistä tehtävää kohdistetusti. Voit halutessasi linkittää aiemmin jättämäsi avoimen hakemuksen valitsemaasi uuteen työpaikkaan järjestelmässä.

Jaa ilmoitus